Projektsamarbejde

Hvem er med i Håndværk i Folkeskolen?

Håndværk i Folkeskolen sker ud fra et princip om samskabelse og har projekter i gang over hele Danmark. Projektet er muligt på grund af støtte fra Real Dania og styres af Nationalmuseet, der arbejder sammen kulturaktører over hele landet.

Holbæk
I september 2018 afvikles praktiske undervisningsforløb sammen med EUC Nordvestsjælland og Nyvang i Holbæk.

Du kan læse mere om Nyvang HER og EUC Nordvestsjælland HER 

Hænder og Huse

Der samarbejdes også med Hænder og Huse, der holder til på Frilandsmuseet Hjerl Hede, og udvikler uddannelsesforløb for godt håndværk. Bag Hænder og Huse står et netværk af 5 museer i region Midtjylland.

Du kan læse mere om Hænder og Huse HER 

Bornholms Museum

På Bornholm er Bornholms Museum gået i gang med at koordinere læringsforløb om håndværk. Museet har et helt naturligt et forhold til håndværk og læring og museets afdeling Hjorths Fabrik er et af de fineste eksempler på et levende håndværks- og designmiljø. 

Læs mere om Bornholms museum HER